Puur

vakmanschap

Jouw verbouw-wens is ons vertrekpunt, of je nu precies weet wat je wil of wel wat hulp kunt gebruiken bij het bepalen van jouw verbouwplannen. JM Verbouwingen denkt graag met je mee. Laat je inspireren voor bijvoorbeeld een mooie uitbouw...

Onze specialiteiten

Van wensen bepalen t/m verhuis-klaar opleveren...

Verbouwing

Uitbouw

Opbouw

Meedenken

Onze klanten geven ons een 8,9

78 klanten beoordeelden JM Verbouwingen de afgelopen 5 jaar met gemiddeld een 8,9. Of het nu gaat om een eerlijke prijs, het leveren van kwaliteit, net nakomen van afspraken, vakmanschap, snelheid, betrouwbaarheid, persoonlijk contact of communicatie.  Veruit het hoogt is de beoordeling op meedenken en meerwaarde leveren op het project: een 9,5 gemiddeld.

Maatwerk in verbouw & renovatie

Gevel en uitbouw

Door deze uitbouw te realiseren, kwamen er vele vierkante meters bij voor deze prachtige woning. De keuze van materialen - zwart staal en pleisterwerk - geven de woning een totaal ander karakter. Hier werkten we nauw samen met een architect en kwamen zo samen met de woningeigenaar tot een topresultaat.

Keukenplaatsing

Bij een uitbouw is vaak het doel dat er plaats wordt gemaakt voor een keuken die je alle ruimte geeft. En licht - in dit geval! Voor de fundering t/m het aanleggen van al het benodigd leidingwerk én de plaatsing van de keuken werden we ingeschakeld - zo'n totaalaanpak staat ons toe alle details perfect te krijgen.

Vrijstaand badderen

Het mooiste effect krijg je als je een vrijstaand bad mag plaatsen op natuursteen vloertegels van 1 x 1 meter. De combinatie met de matzwarte vrijstaande kraan maakte het hier helemaal af. Hoewel het allemaal erg fraai oogt, is de aanleg van deze combinatie niet zo ingrijpend als je zou denken. Vraag ons om de mogelijkheden!

Slim omgaan met ruimte

Deze bovenverdieping is helemaal opengemaakt om rondom de badkamer overal vrij door te kunnen lopen. Dit geeft op de relatief kleine verdieping veel meer ruimtelijk effect, licht en bewegingsvrijheid. Zo is deze master-bedroom een geworden met de badkamer met inloopdouche en vrijstaand bad. De slim verwerkte vloerverwarming geeft het comfort waar je elke dag weer blij van wordt!

Vooruitdenken

Aangezien deze woning helemaal mocht worden gestript na aankoop, kregen we de kans alle elektra, lichtpunten en smart home toevoegingen direct in te bouwen. Dat scheelt tijd, geld en geeft later altijd een goed gevoel. Denk aan spotjes, stroompunten waar jij ze wil hebben, domotica of dat prachtige sound systeem van Bowers & Wilkins. Zit voor jaren onzichtbaar ingebouwd. We denken graag met je mee voor jouw project!

Licht benutten

Niet iedereen durft dit: een zwarte houten vloer aanleggen over de hele zolder waar de rest wit is en de focus dus compleet op 1 ding komt te liggen: het uitzicht! Maar dat werkt wel geweldig als je de ruimte wil gebruiken om te relaxen of als mooie logeerruimte voor gasten die je dierbaar zijn. We denken graag met je mee om de onbekende mogelijkheden van jouw woning te ontdekken en uit te nutten.

Alvast even kennismaken?

Vertel ons alvast over je verbouwplannen en we kunnen vrijblijvend met je meedenken over de mogelijkheden. Binnen een dag nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Mag per telefoon of we komen graag op bezoek.

Bedankt voor je aanvraag!

Review
Afspraken nakomen

"Wat mij nog goed bijstaat, is dat ondanks dat de verbouwing enorm was en er veel onderaannemers bij betrokken waren, Jelke van JM Verbouwingen altijd alle afspraken nakwam. Een heel enkele keer liep er natuurlijk wel eens iets niet zoals gepland, maar elke keer wisten hij en zijn team toch weer de daad bij het woord te voegen. Top!" - Familie Tije, Bennebroek

Review
Waardevol advies

"Wat meer tijd steken in het voortraject heeft ons leven gered haha Doordat we alles samen met Jelke goed konden doordenken, hebben we tijdens het verbouwen nooit stress gehad over dingen waar we niet aan hadden gedacht. Alles was goed gepland en met de tips van Jelke zijn we echt klaar voor de komende 30 jaar. Erg waardevol zo'n samenwerking." - Esther, Vijfhuizen

JM Verbouwingen

Fuikweg 19

2141 XG Vijfhuizen

Email: info@jm-verbouwingen.nl

Tel: 06-253 93 245