Proces

voor aannemers

Vergroot de kans dat de opdrachtgever de opdracht aan jou gunt door het volgen van ons VerbouwMatch proces!

1. Kies hoe je bij ons aansluit

Maak je keuze uit een van de drie pakketten en bepaal zo hoeveel commissie je gaat betalen voor de opdrachten die jij gaat scoren.

2. Vul je profiel in

Zo weten we precies wat voor werk je leuk vindt en waar je goed in bent. Op basis daarvan matchen we jou met serieuze verbouw-opdrachten. Handig om bij de hand te houden: heb je een referentie die we kunnen nabellen, is je bedrijf verzekerd en heb je algemene voorwaarden waar je mee werkt?

3. Toelating

VerbouwMatch is er voor serieuze particuliere woningeigenaren met serieuze verbouwplannen. Daar passen dus alleen serieuze professionele aannemers bij. Daarom checken we je referentie(s), algemene voorwaarden en bedrijfsverzekering. Alles goed?

4. Welkom bij VerbouwMatch!

Je bent nu onderdeel van een netwerk van professionele aannemers. We matchen jou 1-op-1 met opdrachtgevers. We koppelen jou aan opdrachten die écht bij jou passen. Je ontvangt rijke lead-informatie en je rekent pas commissie af als het een opdracht is geworden.

5. Je eerste match

Via constante online advertentiecampagnes werven we serieuze verbouwingen. Matcht jouw profiel met zo'n verbouwing? Dan nemen we contact met je op. Samen nemen we de verbouw-wensen door en je laat dan meteen weten of je wat met deze verbouwing kan.

6. Contact met de klant

Als de opdracht je wat lijkt, ontvang je de naam en contactgegevens van de potentiële opdrachtgever. Wij laten deze mensen meteen weten dat jij contact met ze gaat opnemen voor een kennismaking inclusief woningopname. Je neemt altijd binnen 1 werkdag contact op.

7. Offerte uitbrengen

Heb je een goed beeld van de verbouw-wensen? Dan maak je een offerte die je ook met de potentiële opdrachtgever bespreekt. Ook als het belangrijk is eerst tekeningen en vergunningen te regelen, is het belangrijk dat nu goed af te spreken en in je prijs op te nemen.

8. Op naar de opdracht!

Als het goed is weet jij hoe je de opdracht kunt binnenhalen. Met nog dat beetje aandacht of bijstelling van de opdracht? We horen graag hoe het afloopt, ook als het geen opdracht wordt. Zo kunnen we kijken of de opdrachtgever zich net zo professioneel gedraagt of dat we bij een volgende aanvraag nog slimmer te werk kunnen gaan.

9. Afrekenen

Als de opdrachtbevestiging is getekend, brengen wij de afgesproken commissie bij jou in rekening. De hoogte van dit bedrag hangt af van het pakket wat je hebt gekozen om je bij VerbouwMatch aan te sluiten.

10. Reviews

Is de opdracht goed verlopen? We vragen zowel jou als de opdrachtgever om een review - zodat we inzicht hebben in de kwaliteit van opdrachtgever én aannemer. Dit om de kwaliteit van beide partijen nog verder omhoog te krijgen.

Verder kennismaken?

We maken graag kennis met professionele aannemers die weten hoe het werkt. Vul je e-mailadres in en we nemen contact met je op!

Bedankt, we nemen snel contact met je op!