Verbouwen

zonder gezeik

VerbouwMatch gelooft dat verbouwen beter kan. Voor zowel woningeigenaren als aannemers. Ontdek hoe wij bouwen aan morgen.

Manifest

Voor verbouwen zonder gezeik

Persoonlijke klik boven laagste prijs

Vertrouwen boven kleine lettertjes
Voorspelbaarheid boven communicatie
Transparantie boven handjeklap

Wij zijn bouwers

De mensen achter VerbouwMatch zijn al jaren thuis in de bouw. We kennen de aannemers. We kennen de markt in goede en slechte tijden. We kennen de uitdagingen. We bouwen aan digitale middelen die grip geven op iedere verbouwing. Voor zowel aannemers als woningeigenaren.

Voor huiseigenaren

Door je profiel aan te maken, kennen we je voorkeuren. Niet alleen qua verbouwing, maar ook: wat voor type mens ben je. Op basis hiervan kunnen we de aannemer vinden die bij jou en je verbouwplannen past. Onderweg leer je over wat er komt kijken bij een verbouwing, zodat je zelfverzekerder én slimmer aan je verbouwing begint.

Voor aannemers

Sluit je onderneming aan op een nieuwe stroom van opdrachtgevers. Die beter passen bij jouw vakmanschap. Bij jouw manier van werken. Bij jouw level van professionaliteit. Besteed meer tijd aan je vak doordat offertes vaker doorgaan en je opdrachtgevers beter met jou matchen. Dat is lekker bouwen!