Vakwerk

Dat écht bij jou past

Natuurlijk heb je als succesvolle bouw- professional werk. Maar heb je ook leuk werk? Het is tijd voor VerbouwMatch.nl

Serieuze verbouwingen zonder gedoe

Ontdek waarom VerbouwMatch het nieuwe via-via is: 

Wij adverteren online - ieder z'n vak

Wij doen de intake - dat scheelt jou tijd

Wij matchen met 1 aannemer - wel zo eerlijk

Wij rekenen pas commissie bij opdracht

24/7 online campagne

VerbouwMatch runt permanent professionele online campagnes via Google. Zo komen we aan woningeigenaren met serieuze verbouwplannen. Wij zijn jouw online marketing hackers, zonder dat je daar zelf of tijd aan hoeft te besteden.

Warme match i.p.v. koude lead

VerbouwMatch doet met elke opdrachtgever een uitgebreide intake. Daarbij vragen we niet alleen naar de basics maar hanteren we 4 thema's:

  • Wat wil de woningeigenaar precies verbouwen?
  • Hoever is de woningeigenaar met de verbouwplannen?
  • Wat past bij de opdrachtgever?
  • Wie is de opdrachtgever precies?

Wij vragen naar budget. We vragen hoe men inkoop wil regelen. Of hoeveel andere offertes men aan gaat vragen. Een beter beeld van de opdrachtgever - zodat je als aannemer pas aanschuift bij de opdracht zodra het over techniek gaat. Alles voor een betere match tussen woningeigenaar en aannemer om later gedoe te voorkomen.

1-op-1 match

Bij VerbouwMatch weten we dat het maken van een  offerte gemiddeld 14 uur kost. Dat is meestal tijd die je als aannemer niet kan doorberekenen. Daarom zetten we ons in om een nieuwe opdrachtgever maar bij 1 aannemer tegelijk onder te brengen zodat we zo efficiënt mogelijk met elkaars tijd omgaan.

Afrekenen bij opdracht

Perfect passende opdrachten binnenkrijgen van serieuze opdrachtgevers met verbouwplannen van minstens €15.000. Als de opdracht door gaat betaal je een vast bedrag. Zo ben je geen geld aan het weggooien aan talloze leads die nooit wat worden maar betaal je VerbouwMatch voor het vinden van het project en het voorwerk dat we stoppen in het doen van de uitgebreide intake en het matchen met jou als professional. Neem de proef op de som en neem vandaag nog deel aan onze stroom van serieuze opdrachten.

Je eigen profielpagina

Als optie bieden we de mogelijkheid om je eigen profielpagina op VerbouwMatch.nl te hebben. Wij bouwen de pagina op. Wij bezoeken een referentieproject naar jouw keuze. We fotograferen je werk. We interviewen je opdrachtgever. We schrijven de teksten. We koppelen je eigen intake pagina's voor nieuw werk. En we houden alles actueel. Je online visitekaartje zonder onderhoud. T/m juni is deze pagina geen € 499 maar gratis!

Klaar voor meer werk?

Neem de proef op de som en neem vandaag nog deel aan onze stroom van serieuze opdrachten. Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Thanks! We'll be in touch soon.